Modelbouw afdeling aanpassen.

Modelbouw afdeling aanpassen.

Ruimte maken voor nieuwe leden

Een hele tijd geleden hadden we de ruimte al eens aangepast. Hier en daar bureaus om gedraaid en de rest van de ruimte werkplekken gemaakt. Het omgedraaide bureau was net iets hoger en paste net niet in het geheel. Hierdoor was het beperkend in leden indeling.

Besloten werd het bestaande bureau te vervangen voor werkplekken. 

Het oude, zeer degelijke bureau, werd gedemonteerd en ook de zware CV plaat achter het bureau (wat nooit in deze ruimte van water was voorzien) werd verwijderd.

Vele handen maken licht werk ging hier gelukkig ook op. Diverse leden van de afdeling haalden op dinsdag de hoek leeg. Op woensdag zaagde het bestuur de CV plaat in 2en en op donderdag werden de nieuwe werkplekken gemaakt geschuurd en geschilderd. Nu moet alleen de wandcontact dozen geplaatst worden.

Peter

Website: http://eenander.eu

Een van mijn hobby's heeft altijd wel met elektronica te maken gehad. Of dat nu met relais of met IC's was maakte niet uit. Andere hobby is lezen. Kwam vroeger goed uit als je iets wilde leren. Nog een hobby was kennis delen, Vanaf de lagere school al de schoolkrant, een sportclub blaadje en voor de hobbyclub een clubblad en nu schrijven voor de website.