Weer een jaar ten einde

Weer een jaar ten einde

Gereed maken voor een nieuw jaar

Het hobbyjaar 2022 gaat de laatste maand in. De feestdagen vallen ‘gelukkig’ niet gelijk met de hobbydagen.  Gezellig met familie de feestdagen vieren en de hobbydagen gezellig op de club.

Ook dit jaar gaan we de ruimte weer ‘aankleden’. Binnenkort weer eens alles opzij schuiven om weer bij de kerstversiering te komen. Lading stof opzij schuiven, kijken hoe die kunstboom ook alweer in elkaar moet. 

Locatie opzoeken waar de boom moet staan, een beetje dicht bij een stopcontact. Ik hoor ergen gemompel ‘WCD heten die dingen…’  

  

Ook andere kerstactiviteiten waar wij aan meewerken, gaan weer beginnen. Zo start ‘Winterwonderland’ binnenkort weer in de Koepel kathedraal te Haarlem. (https://www.koepelkathedraal.nl/wat-is-er-te-zien/kerst-in-de-crypte/)

Een andere activiteit waar wij zelf staan i.p.v. te helpen is in WinkelcentrumSchalkwijk te Haarlem. Volgens Facebook doen we dat al vanaf 2014. 

2 Jaar zijn we afwezig geweest en nu dus weer te zien.

Denk er aan dat het Youtube filmpje van 2021 is. De in de film getoonde datums kloppen niet voor 2022.

Op

Do 1-12 t/m zo 4-12

Do 8-12 t/m zo 11-12

Do 15-12  t/m zo 18-12

Do 22-12 t/m za 24-12

Zijn we er wel.

Peter

Website: http://eenander.eu

Een van mijn hobby's heeft altijd wel met elektronica te maken gehad. Of dat nu met relais of met IC's was maakte niet uit. Andere hobby is lezen. Kwam vroeger goed uit als je iets wilde leren. Nog een hobby was kennis delen, Vanaf de lagere school al de schoolkrant, een sportclub blaadje en voor de hobbyclub een clubblad en nu schrijven voor de website.