Ga direct naar een van de onderwerpen:

Planning    –    Open huis    –    Berichten    –    Foto’s

Onze planning voor 2022:

Op zaterdag 26 maart zijn we voor publiek open tussen 10:30 en 16:00 i.v.m. de NMF, LMD dagen.  (REEDS GEWEEST)

Op zaterdag 17 september en zondag 18 september 2022 10:00 – 16:00, ons open huis. 

Door anderen georganiseerde evenementen:

Op zaterdag 23 april en zondag 24 april 2022 organiseert de GrootSpoorGroep weer een uniek festival voor de liefhebbers van grote modeltreinen. De locatie is: partycentrum “De Wanmolen” in Zetten.

Toegangsprijs vanaf 12 jaar, 4 euro.

Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene: 2 euro.

  • Grote clubbaan en diverse banen met verschillende thema’s
  • Lange 64 mm spoorbaan
  • Livesteam
  • Commerciele aanbieders en fabrikanten uit binnen en buitenland
 
Bij dit Festival staan de grote modeltreinen centraal: alle facetten van deze boeiende modeltreinenhobby kunt u komen bewonderen.

Het festival wordt gehouden in de Oogstzaal en de sportzaal van de Wanmolen en de infostand van de GrootSpoorGroep vindt u tussen deze 2 zalen in. Hier kunt u kennismaken met de onderwerpen waar de GSG zich mee bezig houdt. En als extra, voor nieuwe leden, hebben we een bijzonder interessant welkomsgeschenk klaarliggen!
DE BEURS TE KOOG A/D ZAAN OP ZONDAG 13 MAART GAAT DOOR! / QR-CODE NIET MEER NODIG!

Beste bezoeker, U bent welkom in buurthuis De Vuister op zondag 13 maart aanstaande. De afgelopen twee jaar werden we geteisterd door allerlei maatregelen om de Corona te bestrijden. En het lijkt erop dat we het ergste gehad hebben en het normale leven weer zijn gang kan gaan. Het betekent ook dat wij onze geliefde beurs in Koog weer als vanouds kunnen laten plaatsvinden. Mondkapjes zijn niet meer verplicht en de anderhalve meter vervalt. Maar we blijven oplettend: de handgel blijft bij de voordeur staan en ‘gepaste afstand’ wordt gewaardeerd.

We zien u wel verschijnen op zondag 13 maart. U bent van harte welkom! De beurs vindt aanstaande zondag plaats in .

Buurthuis De Vuister

Molenwerf 44

1541 WR Koog a/d Zaan

We beginnen om 09.45 en eindigen in principe om 14.15 uur, maar als dat nodig blijkt dan blijven we langer open.

Ons wereldbekende Openhuis.

Dit jaar houd onze club op 17 en 18 september haar open huis waarbij de club open is voor het publiek en kan iedereen komen kijken en genieten van al het moois wat we tot dan toe weer hebben gemaakt.

Openingstijden: 10:00 – 16:00
Parkeren gratis
Let op: i.v.m. trappen niet toegankelijk voor mensen met rolstoelen of die slecht te been zijn.

Tijdens het open huis zijn alle ruimtes op de NZH Hobbyclub open en is nagenoeg alles in bedrijf zoals de vele modeltrein banen in verschillende schaalgrootten van spoor N (1:160 oftewel 160x kleiner dan de werkelijkheid) tot en met spoor G (1:22,5) waarmee bij weer en wind ook gewoon buiten in de tuin kan worden gereden. De modelbouw afdeling waar leden diverse soorten boten en auto’s bouwen welke zij radiografisch bedienen.

Geen berichten gevonden.

LMD Zaterdag 26 maart 2022

Zaterdag 26 maart 2022 zijn we weer voorzichtig begonnen met ons zelf te showen aan het publiek.

We hadden het op onze site gezet en onze familie verteld, dus verwachten we veel bekende gezichten.  Inderdaad werd het in de ochtend gezellig druk. In de middag werd het wat rustiger en later in de middag toen we een scouting groep op bezoek kregen, leefde het weer op.

Een hele dag op de club, was voor sommige zwaar, voor iedereen gezellig en we konden weer eens ouderwets bij praten.

De laatste NZHhobbyclub kleding  werd verstrekt en er bleek behoorlijk belangstelling voor te zijn.  Helaas was er wat mis gegaan met de Google drive, waar we dit jaar voor het eerst, als bestuur mee werken.  Wat er precies fout is gegaan is nog niet bekend maar het bleek dat kleding die besteld was, niet op de bestellijst stond.

Het bestuur gaat dus kijken aan welke kleding behoefte is en dit jaar wellicht nog een bestelling doen.

De foto’s gemaakt door Ben Reerink spreken voor zichzelf.  Ditmaal extra veel foto’s om een paar verloren Corona jaren goed te maken

2019

Open dagen september 14/15 september

Landelijke Modelspoor Dagen 30 maart

Openhuis 1998

Andere evenementen: