Ga direct naar een van de onderwerpen:

Planning    –    Open huis    –    Berichten    –    Foto’s

Onze planning voor 2022

Dit jaar hebben we weer een winkel in winkelcentrum Schalkwijk te Haarlem. We tonen dan onze mobiele treinbanen met veel rijdende treinen. Ook is er gelegenheid diverse modelspoormaterialen te kopen, zoals locomotieven, wagons, rails, huisjes, boeken enz. Bovendien zullen we proberen antwoord te geven op al uw vragen. 

Onze openingstijden zijn 12:00 t/m 16:00 uur op:

Do 1-12 t/m zo 4-12

Do 8-12 t/m zo 11-12

Do 15-12  t/m zo 18-12

Do 22-12 t/m za 24-12

Andere dagen en andere tijden is de winkel dus gesloten.


Vanaf 18 december t/m ongeveer 8 januari 2023 helpen we mee de kerstbaan in de Koepelkathedraal rijdend te houden. 

Laat je betoveren in de ondergrondse crypte van de KoepelKathedraal, want daar is het kerst! Verken de nissen met ruim 300 kerstgroepen en magische kerstdorpen in een prachtig aangeklede en sfeervolle setting.

Bewonder de 300 kerstgroepen en volg door de ‘binnenbocht’ de 3 modelspoor treinen die over 80 meter rails rijden langs oud-Hollandse steden en dorpen, Santa’s Wonderland, langs Disney figuren en een betoverend Charles Dickens landschap. Laat je dit jaar opnieuw verrassen door de mooiste kersttaferelen. Prachtig voor jong en oud! 

Voor kinderen is het een ontdekkingsreis om de verborgen details tussen de kerstdorpen te vinden en vergeet niet op de foto te gaan met rendier Lucy! Sluit af met warme chocolademelk met slagroom en verse appeltaart of een oliebol.

Meer informatie of online tickets bestellen? Kijk hier : https://www.koepelkathedraal.nl/wat-is-er-te-zien/kerst-in-de-crypte

In het verleden deden wij:

Openhuis 2022

Landelijke Modelspoordagen 2022

Zaterdag 26 maart 2022 zijn we weer voorzichtig begonnen met ons zelf te showen aan het publiek.

We hadden het op onze site gezet en onze familie verteld, dus verwachten we veel bekende gezichten.  Inderdaad werd het in de ochtend gezellig druk. In de middag werd het wat rustiger en later in de middag toen we een scouting groep op bezoek kregen, leefde het weer op.

De laatste NZH Hobbyclub kleding  werd verstrekt en er bleek behoorlijk belangstelling voor te zijn.  

Het bestuur gaat dus kijken aan welke kleding behoefte is en dit jaar wellicht nog een bestelling doen.

De foto’s gemaakt door Ben Reerink spreken voor zichzelf.  Ditmaal extra veel foto’s om een paar verloren Corona jaren goed te maken

2019

Open dagen september 14/15 september

Landelijke Modelspoor Dagen 30 maart

Openhuis 1998

Andere evenementen: