De NZHhobbyclub heeft verschillende sponsoren (lange termijn) en donateurs (eenmalig). Die donaties en sponsoring kunnen bestaan uit b.v. het langzaam weggeven van hobby materiaal, wat thuis geen nieuwe gebruiker kan krijgen of b.v. het leveren van artikelen tegen speciale voorwaarden.

Bij sponsoring krijgen dan b.v. in de loop der tijd diverse hobby materialen van één eigenaar. Ook gebeurt het dat iemand weet dat iets eigenlijk geen waarde heeft, maar wel veel sentimentele waarde of dat het wel waarde heeft maar dat het een goed doel moet krijgen. Wij krijgen dan éénmalig veel hobby materiaal gedoneerd.

De hobby materiaal donaties, worden in volgorde:

a) Met leden prijs verkocht onder de leden en geld gaat naar de club.

b) Verkocht aan externe partij en geld gaat naar de club.

c) Weggegeven aan de leden

d) Weggegeven aan externe partij

e) Weggegooid.

Als club geven we meestal koffie en een rondleiding als tegen prestatie.

Heeft u iets voor de club? Wil u sponsor of donateur worden? Neem dan a.u.b. contact op met secretaris@stichtingMEK.nl

Hier onder vind u onze sponsoren.

VTS Haarlem is uw leverancier voor IP telefoonsystemen, het onderhouden van bestaande telefoonsystemen, het aanleggen of onderhouden van computer netwerken, het aanleggen en onderhouden van elektrische installaties en het leveren van bijna alle soorten van LED verlichting.


LP is een gerenommeerd en gespecialiseerd bedrijf met een lange staat van dienst, werkend met de modernste apparatuur en gedreven door mensen die de technische kennis in huis hebben. Dat zijn precies de redenen waardoor LP sinds 1992 bestaat en vrijwel 100% tevreden klanten heeft.