Lidmaatschap, donateurs en sponsoren

Onze vereniging bestaat uit verschillende afdelingen. Zo hebben we een gecombineerde H0-baan met trams, auto’s en treinen (2 en 3 rail), twee N-banen een LGB-baan en een modelbouwafdeling. Voor enkele impressies kunt u de pagina’s van de afdelingen kijken.

Leden

Wij bieden aan leden, donateurs en sponsors een vereniging met mogelijkheden. We proberen elk jaar een (nieuwjaars) receptie te geven waar we leden donateurs en sponsoren uitnodigen om met elkaar kennis te maken.

We bieden een ruimte om je hobby uit te kunnen oefenen en een ruimte om te kunnen socializen.

We bieden de mogelijkheid om jouw werkstuk aan anderen te kunnen tonen. Op open dagen van de club en via de evenementen.

Heeft u interesse om lid te worden van onze vereniging, dan bent u van harte welkom om een keertje te komen kijken. Voor vragen en ons adres kunt u bij contact kijken.

De NZH Hobbyclub en de stichting MEK zijn op zoek naar nieuwe sponsoren en donateurs. Dankzij sponsoren en donateurs blijft het mogelijk om onze hobby, kennis en museastukken te blijven behouden. 

Donateurs

Wij kennen vele vormen van donateurs. Van de gene die geld in de pot op de bar doen, via een winkelier die tegen korting of gratis spullen geeft, langs de persoon die zijn materieel geeft of gratis werkzaamheden verricht, tot de mensen die elk jaar geld over maken.  Wil u ook de club helpen? Neem dan contact op met het bestuur.

Sponsoren

Net als met donateurs zijn er meerder soorten van sponsoring.  Het is daarom lastig om elke soort van sponsoring op de website te vermelden. 

Heeft u een idee, laat het ons weten.

Als bedrijf is het mogelijk om ons jaarlijks te sponsoren, als dank kunnen wij (indien u dat goed vind) uw bedrijfslogo op onze website plaatsen.

Wilt u meer informatie over het sponsoren van de NZH Hobbyclub/Stichting MEK dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.