Binnenkort tot ziens

Binnenkort tot ziens

25 Maart 2023 doen we mee met de z.g.n. NMF dagen.

Dan zijn er techneuten die wellicht antwoord weten op uw model vragen. N spoor, H0 gelijk, HO wisselstroom, LGB en radio bediende voertuigen. Vragen over 3D printen hebben we ook geregeld een antwoord op. Er zijn steeds meer leden die de 3D printer gevonden hebben voor aanvulling van de hobby.

Vanaf de laatste woensdag in september willen we gaan starten met een z.g.n. ‘kennis avond’. We nodigen dan iemand uit die zijn kennis deelt met de club. Buitenstaanders zijn dan ook welkom maar betalen €3,- inclusief wat te dringen.

Die kennis avonden worden nog aangekondigd.

Bij de modelbouw afdeling hadden we een mooie donatie van machines gehad. Hierdoor werd het lastig om keuzes te maken, wat houden we en wat verkopen we. Nadat de keuze gemaakt was en de machines die we niet wilden houden waren afgevoerd, was er begonnen met het opknappen van die ruimte. platen hout tegen de muren, laagje donatie verf er op en het ziet er weer veel beter uit.

John heeft de loopbruggen voor het drijfdok ontworpen en geprint. Er moet nog een reling op en een aandrijving. In principe is er voor elke soort aandrijving al een elektronische aansturing aanwezig in het drijfdok. Wellicht wel andere software maar ook daar draaien we bij de hobbyclub onze rug er niet toe.

Peter

Website: http://eenander.eu

Een van mijn hobby's heeft altijd wel met elektronica te maken gehad. Of dat nu met relais of met IC's was maakte niet uit. Andere hobby is lezen. Kwam vroeger goed uit als je iets wilde leren. Nog een hobby was kennis delen, Vanaf de lagere school al de schoolkrant, een sportclub blaadje en voor de hobbyclub een clubblad en nu schrijven voor de website.