De kennisdeelavond

De kennisdeelavond

De eerste kenisdeelavond (laatste woensdag van september) hadden wij als vereniging verkeerd aangekondigd. Er waren weinig belangstellenden. Omdat het later toch bleek dat er belangstelling was voor het onderwerp werd de avond, iets aangevuld, wederom gepresenteerd. Nu werd er op de dag voor de kennisdeelavond een nieuwsbrief rond gestuurd met de kennisgeving.

Dit keer (laatste woensdag van oktober) waren er duidelijk meer leden aanwezig.

Peter vertelde wat hij geleerd had t.o.v. het 3D printen.

Op de laatste woensdag van november gaat Aad meer vertellen over het 3D geprinte vliegtuig waar hij mee bezig is.

Peter

Website: http://eenander.eu

Een van mijn hobby's heeft altijd wel met elektronica te maken gehad. Of dat nu met relais of met IC's was maakte niet uit. Andere hobby is lezen. Kwam vroeger goed uit als je iets wilde leren. Nog een hobby was kennis delen, Vanaf de lagere school al de schoolkrant, een sportclub blaadje en voor de hobbyclub een clubblad en nu schrijven voor de website.