Aftellen

Aftellen

Nog 31 dagen en het jaar is weer voorbij.

2023 Werd het jaar dat de club kon laten zien dat we na Corona weer vrij snel opstoom konden komen. Gelukkig met wat financiële hulp van de gemeente Haarlem.

2023 Werd  het jaar dat het gebruik van de 3D printer omarmd ging worden door steeds meer leden. Op de foto is te zien dat het wisselwachtershuisje gepland is waar een wisselaandrijving zit. Na wat tekenwerk en een lange print duur mag het resultaat er zijn. Een verhoging voor het wisselwachtershuisje.

Peter

Website: http://eenander.eu

Een van mijn hobby's heeft altijd wel met elektronica te maken gehad. Of dat nu met relais of met IC's was maakte niet uit. Andere hobby is lezen. Kwam vroeger goed uit als je iets wilde leren. Nog een hobby was kennis delen, Vanaf de lagere school al de schoolkrant, een sportclub blaadje en voor de hobbyclub een clubblad en nu schrijven voor de website.