Wel en wee van een club

Wel en wee van een club

De meeste clubs kennen het wel, Het zijn altijd dezelfde leden die wat doen, er is altijd geld te weinig en het grootste probleem is de ruimte,

Gelukkig zijn de drie bovenstaande uitdagingen in de loop der jaren, door de club niet de zwaarste uitdaging geweest. Gelukkig waren er meer actieve leden dan ‘niets doen’ leden.

En dan hebben we het over leden die nergens extra aan mee willen werken, leden die alleen leuk zijn omdat ze contributie betalen. 

Wij bestaan nog dankzij een actieve groep leden, donaties en externe hulp. ( zie de nieuwe entree.)

Door het regelmatig wisselen van bestuur en accepteren dat het dan anders gaat, kon onze club telkens met nieuwe winden mee waaien.

Het grootste probleem van onze ruimte is het schoonmaken en onderhoud. Voor het eerst in het bestaan van de vereniging zitten we zolang in een ruimte dat er een groot onderhoud ‘nodig’ is.

En dat is het huidige bestuur van plan de komende jaren stap voor stap te gaan regelen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Peter

Website: http://eenander.eu

Een van mijn hobby's heeft altijd wel met elektronica te maken gehad. Of dat nu met relais of met IC's was maakte niet uit. Andere hobby is lezen. Kwam vroeger goed uit als je iets wilde leren. Nog een hobby was kennis delen, Vanaf de lagere school al de schoolkrant, een sportclub blaadje en voor de hobbyclub een clubblad en nu schrijven voor de website.