Relatieproblemen

Relatieproblemen

Op een dag besluit het object dat je wil printen niet langer een relatie te willen aangaan met je printerbed. Heel vervelend want je had een hele lange gelukkige toekomst voor die twee bedacht.

Even let je niet op en het object dat je bedacht had een bed relatie aan te gaan is nu een relatie aangegaan met het hotend van je 3D printer. Komt vaker voor hoor ik daar op de achtergrond iemand mompelen. 

Omdat het hotend zijn filament in die relatie moeilijk kwijt kon kwam er filament op plaatsen waar het eigenlijk niet hoort. Schoonmaken is een langdurige kwestie met elektrische verfbrander waar in nu mijn vingers niet aan wil wagen.

Een leermoment dus, voor elke klus eerst een puf 3Dlac.

Peter

Website: http://eenander.eu

Een van mijn hobby's heeft altijd wel met elektronica te maken gehad. Of dat nu met relais of met IC's was maakte niet uit. Andere hobby is lezen. Kwam vroeger goed uit als je iets wilde leren. Nog een hobby was kennis delen, Vanaf de lagere school al de schoolkrant, een sportclub blaadje en voor de hobbyclub een clubblad en nu schrijven voor de website.